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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
24/03/2022 |
Data da última atualização: |
27/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
FRANÇA-NETO, J. B. |
Afiliação: |
JOSE DE BARROS FRANCA NETO, CNPSO. |
Título: |
A evolução do teste de tetrazólio como alicerce no controle de qualidade. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Seed News, v. 25, n. 6, p. 32-38, nov./dez. 2021. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Controle de Qualidade; Teste de Sementes. |
Thesaurus Nal: |
Quality control; Seed quality. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00494naa a2200157 a 4500 001 2141261 005 2023-03-27 008 2021 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFRANÇA-NETO, J. B. 245 $aA evolução do teste de tetrazólio como alicerce no controle de qualidade.$h[electronic resource] 260 $c2021 650 $aQuality control 650 $aSeed quality 650 $aControle de Qualidade 650 $aTeste de Sementes 773 $tSeed News$gv. 25, n. 6, p. 32-38, nov./dez. 2021.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
29/12/2015 |
Data da última atualização: |
20/07/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
NICOLLI, K.; LAGO, L.; BARBARA, J.; BIASOTO, A. C. T.; GUERRA, C. C.; SANTOS, H. P. dos; WELKE, J.; ZINI, C. |
Afiliação: |
K. NICOLLI, UFRGS; L. LAGO, UFRGS; J. BARBARA, UFRGX; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; CELITO CRIVELLARO GUERRA, CNPUV; HENRIQUE PESSOA DOS SANTOS, CNPUV; J. WELKE, UFRG; C. ZINI, UFRGS. |
Título: |
Characterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon wines produced in six different vineyards of the Campanha Gaúcha region, Brazil. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia, 2015. |
Descrição Física: |
1 Pen drive. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Cabernet Sauvignon wines are among the most consumed in the world. The Campanha Gaúcha region, located in the southernmost state of Brazil, has excelled in the production of fine wines. The enological quality of a grape cultivar is primarily related to soil and climatic conditions of the cultivation region, which include differences from the soil, temperature, rainfall, solar radiation and relative humidity. |
Palavras-Chave: |
Análise sensorial; Cabernet Sauvignon; Vitivinicultura. |
Thesagro: |
Uva; Vinho. |
Thesaurus NAL: |
Grapes; Wine grapes. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/136311/1/Aline-1.pdf
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Marc: |
LEADER 01422nam a2200289 a 4500 001 2032601 005 2022-07-20 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aNICOLLI, K. 245 $aCharacterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon wines produced in six different vineyards of the Campanha Gaúcha region, Brazil. 260 $aIn: CONGRESSO LATINO-AMERICANO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 15.; CONGRESSO BRASILEIRO DE VITICULTURA E ENOLOGIA, 13., 2015, Bento Gonçalves. Resumos... Bento Gonçalves: Embrapa Uva e Vinho: Associação Brasileira de Enologia$c2015 300 $c1 Pen drive. 520 $aCabernet Sauvignon wines are among the most consumed in the world. The Campanha Gaúcha region, located in the southernmost state of Brazil, has excelled in the production of fine wines. The enological quality of a grape cultivar is primarily related to soil and climatic conditions of the cultivation region, which include differences from the soil, temperature, rainfall, solar radiation and relative humidity. 650 $aGrapes 650 $aWine grapes 650 $aUva 650 $aVinho 653 $aAnálise sensorial 653 $aCabernet Sauvignon 653 $aVitivinicultura 700 1 $aLAGO, L. 700 1 $aBARBARA, J. 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aGUERRA, C. C. 700 1 $aSANTOS, H. P. dos 700 1 $aWELKE, J. 700 1 $aZINI, C.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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